Karma Senior

Hem / Karma

Karma Senior erbjuder pensionärsrabatt för personer från 55 år och uppåt. Det finns många varianter av mobilabonnemang som du kan välja mellan beroende på hur mycket surf du behöver. Och surfar du lite eller inte alls med mobilen finns Karma Senior även som ett mini-abonnemang utan inkluderad surf.

Mer om Karma Senior

Det finns mycket pengar att spara om du gör en ordentlig jämförelse innan du tecknar ett nytt mobilabonnemang. Många pensionärer får vända på slantarna för att få ekonomin att gå ihop, och med ett samhälle där allt fler funktioner flyttar in i mobilen är det helt enkelt inte ett alternativ att vara utan mobiltelefon. Hos Karma Mobil kan du hitta utförlig information om Karma Senior och för vidare jämförelse av olika seniorabonnemang kan du använda Mobilabonnemanget.nu - en jämförelsesida som hålls uppdaterad med de senaste priserna och erbjudandena på seniorabonnemang.

Jämför Karmas seniorabonnemang

Här nedan kan du jämföra Karmas seniorabonnemang för att hitta det som passar dig bäst.

Denna sida innehåller reklamlänkar.

Surf Samtal SMS
5 GB Obegränsade Obegränsade Se pris
10 GB Obegränsade Obegränsade Se pris
15 GB Obegränsade Obegränsade Se pris
25 GB Obegränsade Obegränsade Se pris
40 GB Obegränsade Obegränsade Se pris
100 GB Obegränsade Obegränsade Se pris
0-3 GB Pris per minut 100 fria, därefter pris per SMS Se pris

4 fördelar med Karma Senior

Som senior finns det flera fördelar med att teckna mobilabonnemang med seniorrabatt från Karma Senior. Nedan tipsar vi om fyra av dem:

1. Många valmöjligheter

Karma Senior erbjuder hela sju stycken sorters mobilabonnemang du kan välja mellan efter dina egna behov. På operatörens hemsida skaffar du dig lätt en överblick över hur mycket surf som passar dig.

2. Möjlighet till abonnemang utan surf

Om du inte vill surfa med mobilen, eller har en äldre modell av mobil, behöver du inte betala för surf du inte använder. Abonnemanget Mini är ett abonnemang utan surf till ett riktigt lågt pris. Och skulle du ändå behöva surf någon gång så finns en liten mängd tillgänglig.

3. Två månaders ID-skydd

ID-stöld blir allt vanligare, och många bedragare riktar in sig på pensionärer. Med Karma Senior får du två månaders ID-skydd helt gratis när du tecknar något av deras abonnemang (med undantag för abonnemanget Mini).

4. EU-surf

Med Karma Senior kan du surfa i andra EU-länder utan att behöva betala för dyr data. En del av din totala surfmängd kan användas i EU-länder utanför Sverige.