Comviq Seniorabonnemang

Hem / Comviq

Comviq Seniorabonnemang kan nyttjas av alla som är över 55 år. Det är ett fast mobilabonnemang som ger fria samtal, SMS och MMS. Deras mobilabonnemang för senior finns i fyra varianter. I de dyrare varianterna av Comviq Seniorabonnemang tillkommer en del extra fördelar samt större surfmängd.

Mer om Comviq Senior

Vill du eller en senior i din närhet teckna ett seniorabonnemang hos Comviq? Du kan läsa mer om Comviq Senior på Mobilabonnemanget.nu. Där hittar du alltid de senaste och mest aktuella erbjudandena på Comviqs seniorabonnemang. Du kan ofta få riktigt bra seniordeals om du gör en ordentlig jämförelse innan du tecknar.

Se pris om Comviqs seniorabonnemang på Comviq.se! I tabellen nedan kan du jämföra de olika aktuella seniorabonnemang som finns hos Comviq just nu.

Jämför Comviq seniorabonnemang

Om du som pensionär funderar på att skaffa Comviq seniorabonnemang kan du kika på tabellen nedan för att se vilken pensionärsrabatt som passar dig bäst.

Denna sida innehåller reklamlänkar.

Surf Samtal SMS
6 GB Obegränsade Obegränsade Se pris
15 GB Obegränsade (50 utlandsminuter) Obegränsade Se pris
30 GB Obegränsade (100 utlandsminuter) Obegränsade Se pris
50 GB Obegränsade (500 utlandsminuter) Obegränsade Se pris

4 fördelar med abonnemang hos Comviq som senior

Det finns flera fördelar med att nyttja seniorrabatt med abonnemang för senior hos Comviq. Nedan kan du läsa om fyra av dem.

1. Välj den seniordeal som passar dig bäst

Med flera olika varianter av seniorabonnemang betalar du bara för det du behöver och vill ha. Dyrare abonnemang ger mer surf och andra fördelar, men känner du inget behov av detta kan du istället välja ett billigare abonnemang.

2. Obegränsade samtal, MMS och SMS

Ett fast abonnemang innebär att du betalar samma summa varje månad oavsett hur mycket du sms:ar eller pratar i telefon. Du slipper obehagliga överraskningar när räkningen kommer och riskerar inte heller att få slut på samtalstid eller SMS när du behöver kontakta någon.

3. Ingen bindningstid

Bindningstid på Comviq seniorabonnemang förekommer bara om du i samband med att du tecknar abonnemanget även köper en ny mobil från Comviq. Gör du inte det har du ingen bindningstid att förhålla dig till.

4. Spara surfen

Tecknar du mobilabonnemang för seniorer hos Comviq så kan du i alla varianter utom den billigaste spara oanvänd surf till nästa månad. Använder du inte upp din surf har du alltså inte betalat i onödan, utan den ligger kvar tills du vill använda den.