Vimla Senior

Hem / Vimla

Med Vimla Senior får du som är 55 år och uppåt pensionärsrabatt på Vimlas mobilabonnemang. Ditt seniorabonnemang har ingen bindningstid, och oanvänd surf sparas till nästa månad med Vimla Senior. Vimla har utsetts till den mobiloperatör med nöjdast kunder av SKI (Svenskt kvalitetsindex).

Mer om Vimla Senior

Med Vimla Senior kan du spara pengar så att pensionen räcker längre. Som senior är det fördelaktigt att teckna ett mobilabonnemang med seniorrabatt – det ger dig oftast samma fördelar som ett vanligt abonnemang, men till ett lägre pris. På Mobilabonnemanget.nu kan du jämföra innehållet i Vimla Senior mot innehållet i andra seniorabonnemang. Vimla tillhandahåller även denna information på sin hemsida Vimla.se där du kan läsa mer om deras seniordeals. I tabellen nedan kan du se vilka olika abonnemang du kan tänka inom Vimla Senior.

Jämför Vimla seniorabonnemang

I tabellen nedan kan du se information om olika Vimla seniorabonnemang som du kan välja mellan.

Denna sida innehåller reklamlänkar.

Surf Samtal SMS
3 GB Obegränsade Uppgift saknas Se pris
7 GB Obegränsade Uppgift saknas Se pris
10 GB Obegränsade Uppgift saknas Se pris
25 GB Obegränsade Uppgift saknas Se pris
75 GB Obegränsade Uppgift saknas Se pris

4 fördelar med Vimla Senior

Det finns flera fördelar med att teckna mobilabonnemang med Vimla för senior. Nedan kan du ta del av fyra fördelar med Vimlas seniordeal.

1. Bra för dig som reser

Om du som pensionär reser mycket finns det bra möjligheter till surf och utlandssamtal om du har tecknat mobilabonnemang med Vimla. Till exempel kan du ringa, SMS:a och ta emot telefonsamtal för samma pris som i Sverige när du befinner dig i något annat EU-land samt Norge och Storbritannien.

2. Spara oanvänd surf

Om du har surf över när månaden är slut så sparas den så länge du inte använder upp den. Behöver du extra surf någon månad så kan du använda eventuell surf du har sparat eller köpa till extra GB.

3. Vimla Filter

Har du mobilabonnemang med Vimla kan du använda dig av Vimla Filter, en funktion som gör att du kan välja vilka som kan ringa upp dig på mobilen. Andra nummer visas som notiser om de ringer. Störs du av telefonförsäljare eller oroar dig för telefonbedrägerier kan detta vara praktiskt.

4. Sänkt pris efter tecknat abonnemang

Vimla har ofta särskilda rabatter till den som just tecknat mobilabonnemang hos dem. Ibland kan du när du tecknar Vimlas seniorabonnemang få upp till halva priset på månadsavgiften under de första månaderna, samt extra surf som du kan använda direkt eller spara.