Tele2 Senior

Hem / Tele2

Är du 65 år eller äldre kan du använda dig av Tele2 Senior. Du får då pensionärsrabatt på Tele2:s olika mobilabonnemang. Du kan teckna ett abonnemang med antingen obegränsad surf eller en bestämd surfmängd per månad.

Mer om Tele2 Senior

Många operatörer erbjuder särskilda seniorabonnemang, och det gör även Tele2. Senior- och pensionärsabonnemangen hos Tele2 ger seniorrabatt till en målgrupp som vill få pengarna att räcka längre. Som kostnadsmedveten är det bra att göra en jämförelse av olika operatörer inför valet av mobilabonnemang och då är det bra att använda sig av olika jämförelsetjänster. Mobilabonnemanget.nu låter dig jämföra Tele 2 Senior mot andra operatörer som erbjuder seniorrabatter. Du kan också läsa mer på Tele2.se.

Jämför Tele2 seniorabonnemang

Tele2 seniorabonnemang ger seniorrabatt på de mobilabonnemang Tele2 erbjuder. Du kan välja mellan fast och obegränsad datamängd.

Denna sida innehåller reklamlänkar.

Surf Samtal SMS
Obegränsad Snabb Obegränsade Obegränsade Se pris
Obegränsad Snabbare Obegränsade Obegränsade Se pris
Obegränsad Snabbast Obegränsade Obegränsade Se pris
15 GB Obegränsade Obegränsade Se pris
5 GB Obegränsade Obegränsade Se pris

4 fördelar med Tele2 Senior

Tele2 har flera olika mobilabonnemang där du som pensionär eller senior får en bra seniordeal. Läs mer om de fördelar som finns med Tele2 Senior.

1. 20 % rabatt

Är du 65 år eller äldre kan du teckna pensionärsabonnemang hos Tele2. Du får då en förmånlig rabatt på 20 %. Har du redan mobilabonnemang hos Tele2 kan du uppdatera det till ett pensionärsabonnemang om du kontaktar operatören.

2. Fasta och obegränsade alternativ

Tele2 pensionärsabonnemang finns i flera varianter, både med fast surfmängd och obegränsad. Surfar du mycket behöver du alltså inte begränsa dig, och surfar du lite kan du få ett billigare abonnemang. Samtal och SMS är obegränsade i alla abonnemang.

3. Surf och samtal utomlands

Väljer du ett av de dyrare obegränsade abonnemangen tillkommer möjligheter att ringa och surfa från utlandet. Förmånen gäller både i EU-länder och i många länder utanför EU. Detta är ett bra alternativ för dig som reser mycket eller bor utomlands periodvis.

4. Tillgång till streamingtjänster

Med Tele2:s snabbaste mobilabonnemang med obegränsad surf får du även tillgång till flera tv-kanaler som du kan streama. Perfekt för dig som gillar att titta på tv eller följer tv-serier.